«Πυρά» ΝΔ σε Κασσελάκη: «Ανέβηκε και αυτός σε τρακτέρ, μιμούμενος τον προκάτοχό του - Οι αγρότες θυμούνται την 4ετία του ΣΥΡΙΖΑ»
«Φθηνό επικοινωνιακό σόου» χαρακτηρίζει την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ αγρότη η ΝΔ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Φθηνό επικοινωνιακό σόου» χαρακτηρίζει την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ αγρότη στην Ημαθία η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της.
Παράλληλα, η κυβέρνηση κάνει λόγο για «μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα», αναφέροντας ότι οι αγρότες «θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019».
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα.
Οι αγρότες όμως θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019. Δεν ξεχνούν τους πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, τη φορολόγηση των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ, το νόμο Κατρούγκαλου, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τον αυξημένο ΦΠΑ σε γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές και λιπάσματα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και τόσα άλλα.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν με έργα και θα δίνουν λύσεις σωστές, δίκαιες και γρήγορα εφαρμόσιμες στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας».
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε τρακτέρ
Ανησυχία στην Τουρκία μετά τον σεισμό 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη: Ακολούθησαν δεκάδες μετασεισμοί – Στους δρόμους οι πολίτες
Γιώργος Παπανδρέου: 15 χρόνια μετά το Καστελλόριζο και μάλλον δεν κατάλαβε τι έκανε, εμείς καταλάβαμε!
Μεγάλο πρόστιμο 700 εκατ. ευρώ της Κομισιόν σε Apple και Meta - Γιατί τις κατηγορεί
Πότε έδωσε το πράσινο φως ο Μητσοτάκης για τα μέτρα, η σκληρή «αριθμητική» αλήθεια για τα ενοίκια και την στέγη, ο αργοπορημένος Επιτάφιος της Τήνου και η «παρασέλα» στην Σύρο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr