• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσαΧειρουργήθηκε το 7χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σε πάρκο στη Βέροια - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘΠώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της ΤεχεράνηςΒρέθηκε η Θεοδώρα μετά από 111 ημέρες αγωνίας - «Δεν ήταν έτσι το παιδί»
δημοφιλές τώρα: Βρέθηκε η Θεοδώρα μετά από 111 ημέρες αγωνίας - «Δεν ήταν έτσι το παιδί»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   06.02.2024 14:28
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε»

Αυγενάκης: Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο με τους αγρότες

«Ενόψει των αποφάσεων που θα λάβουν σήμερα οι αγρότες μας που βρίσκονται στους δρόμους, θέλω να επισημάνω ότι η Κυβέρνηση είναι ανοικτή στον διάλογο»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Αυγενάκης/ Eurokinissi
Αυγενάκης/ Eurokinissi

«Η Κυβέρνηση είναι ανοικτή στον διάλογο με τους αγρότες» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης κατά την έναρξη της συζήτησης του σχεδίου νόμου για την «Ενίσχυση της πρότυπης κτηνοτροφίας, ρυθμίσεις για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες, διατάξεις για τη φυτοϋγεία, τα βιοκτόνα προϊόντα και την ποιότητα τροφίμων και άλλες διατάξεις για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης» στην Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 06.02.2024 14:15 
Κρίσιμη συνεδρίαση αγροτών στη Λάρισα: Στο τραπέζι ο αποκλεισμός εθνικών οδών και η κάθοδος τρακτέρ στην Αθήνα

«Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε»

Ο κ. Αυγενάκης, ανέφερε ότι «ενόψει των αποφάσεων που θα λάβουν σήμερα οι αγρότες μας που βρίσκονται στους δρόμους, θέλω να επισημάνω ότι η Κυβέρνηση είναι ανοικτή στον διάλογο μαζί τους. Σε όλους τους τόνους και σε όλα τα επίπεδα έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και η επίλυση των προβλημάτων του κλάδου αποτελεί προτεραιότητά μας. Γνωρίζουμε ότι πολλά από τα προβλήματα αυτά λόγω της κλιματικής και ενεργειακής κρίσης έχουν ενταθεί. Εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε και να λάβουμε ρεαλιστικές αποφάσεις μαζί με τους αγρότες. Αποφάσεις που διασφαλίζουν ένα πιο σταθερό μέλλον στην αγροτική παραγωγή, χωρίς όμως να υπονομεύουν το αύριο της χώρας και συνολικά τις μακροχρόνιες θυσίες του ελληνικού λαού».

Ο υπουργός τόνισε ότι «το μέλλον μας είναι κοινό και διαμορφώνεται μόνο μέσα από την κοινή προσπάθεια, με συναινέσεις και διάλογο , όχι με αντιπαραθέσεις και αρνήσεις. Τα προβλήματα στις δημοκρατίες λύνονται με διάλογο και με διάθεση συνεννόησης, στα οποία η Κυβέρνηση επιμένει».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης

Τσαγκαράκης: 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Χειροπέδες και σε υπάλληλό του

Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα

Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Λευτέρης Αυγενάκης
  • μπλόκα
  • αγρότες
  • ειδήσεις τώρα
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr