Μενδώνη κατά Netflix: Κακή μυθοπλασία με ευτελές περιεχόμενο ο «Μέγας Αλέξανδρος»
Τα βέλη της προς το Netflix εξαπέλυσε η Υπουργός Πολιτισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τα βέλη της προς το Netflix εξαπέλυσε η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για την σειρά που παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Ηφαιστίωνα.
«Κακή μυθοπλασία με ευτελές περιεχόμενο»
«Εξαιρετικά κακής ποιότητας μυθοπλασία, με ευτελές περιεχόμενο», χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ η Υπουργός Πολιτισμού, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «το υπουργείο Πολιτισμού δεν ασκεί λογοκρισία στην τέχνη, δεν χειραγωγεί, δεν περιορίζει ούτε προληπτικά ούτε κατασταλτικά».
Σύμφωνα με την ίδια «το υπουργείο Πολιτισμού, απαντά με αρχαιολογικό έργο σε μια πρωτοφανή έκταση στις Αιγές».
Στην προτροπή του προέδρου της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού να κινηθεί νομικά το ελληνικό κράτος εναντίον της συγκεκριμένης πλατφόρμας, η Λίνα Μενδώνη υπογράμμισε ότι τέτοια ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη κι έτσι αξιολογείται και η περίπτωση του NETFLIX.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




