Αποστολάκης στηρίζει Κασσελάκη: Ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις διαδικασίες
Ανάρτηση Αποστολάκη μετά την επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη προς την ΠΓ και τις πληροφορίες για σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ξεκάθαρη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη προσφέρει ο πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, καθώς τίθεται υπέρ του ερωτηματολογίου που έθεσε προς συμπλήρωση στο isyriza ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στις εθνικές εκλογές και την παραίτηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε μια περίοδος αστάθειας και ανακατατάξεων στο κόμμα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αποστολάκης μετά την επιστολή Κασσελάκη προς την ΠΓ που ζητεί σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
«Οι εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν, ως νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδότησαν την ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις κομματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων», τονίζει ο κ. Αποστολάκης ο οποίος προσθέτει ότι «έχουμε την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων».
«Ενόψει και του συνεδρίου, έχει έρθει η στιγμή που, ως ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ., πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση», σημειώνει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.
Γιατί είναι σημαντική η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου και τι συνεπάγεται για τον πόλεμο στο Ιράν
Με γερμανική σφραγίδα ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου - «Χρυσό» συμβόλαιο 62 εκατ. ευρώ
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
Η εξευτελιστική οπισθοχώρηση του Λαζαρίδη, η πρόσληψη που θύμωσε τους δεξιούς και η προειδοποίηση του Μαξίμου στην Παπανδρέου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




