Σκόπια: Κρέμασαν σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας 20 εθνικιστές(pics)
Περίπου 20 εθνικιστές προσπάθησαν να φτάσουν στο κυβερνητικό κτίριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σημαίες με το δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας κρέμασαν περίπου 20 εθνικιστές στον προστατευτικό φράκτη που έστησαν αστυνομικές δυνάμεις πριν το κυβερνητικό μέγαρο για λόγους ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα.
Περίπου 20 άτομα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προσεγγίσουν το κυβερνητικό κτίριο όπου αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ. Αμέσως μετά κρέμασαν σημαίες στον φράκτη και αποχώρησαν.
Στο μεταξύ, ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του στο Twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από τον δρόμο που ανοίχτηκε».
Ο πόλεμος στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινήσεις για το έγγραφο Βάρρα έδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Γνώριζε ο Βορίδης;
Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων: Το τραγούδι με τη φωνή της Κατσιμίχα που το TikTok λάτρεψε
Νέα emojis έρχονται από την Apple - Δείτε τις 13 νέες προσθήκες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



