Η Μπέτυ Μπαζιάνα άφησε λουλούδια στον τάφο του Ζορμπά (pics)
Η σύντροφος του πρωθυπουργού πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στον τάφο του ήρωα του βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μπέτυ Μπαζιάνα λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Βόρειας Μακεδονίας πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στο κοιμητήριο όπου βρίσκεται ο τάφος του ήρωα του βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη, Αλέξη Ζορμπά.
Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα άφησε στον τάφο του κόκκινα λουλούδια. Το πραγματικό όνομα του Αλέξη Ζορμπά ήταν Γεώργιος και ο τάφος του ανακαλύφθηκε το 1997.
Ο Ζορμπάς, μετά το θάνατό του στα Σκόπια το 1941, ετάφη αρχικά στα παλιά νεκροταφεία νότια της πόλης των Σκοπίων. Αργότερα τα δύο εγγόνια του, τα παιδιά της Κατίνας και του Γιόβαν Γιάντα, μετέφεραν τα οστά του σε οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο Μπούτελ, όπου ήδη είχαν ταφεί και οι γονείς τους.
Διαβάστε ακόμη
«Έτοιμη η Ελλάδα να συνδράμει»: Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου
«Τον μαχαίρωσα στην πλάτη»: Δολοφόνος γελά λίγο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία φοιτητή
Γλέντι εκτός ελέγχου στην Εύβοια: Ξέμειναν από πιάτα και έσπαγαν λεκάνες με ηλεκτρικό τρυπάνι
Πώς είναι να ανακαινίζεις σπίτι 500 ετών; Το δηλητήριο, τα σάπια υλικά και ο απολιθωμένος αρουραίος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



