ΝΔ για Κασσελάκη: Μάθαμε ότι μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό
Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.
«Μπορεί να μην απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει: «Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη την κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη».
«Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0!» αναφέρει καταληκτικά ο Νίκος Ρωμανός.
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




