ΠΑΣΟΚ: Εκτός της ΚΟ ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν
Τι αφορά η υπόθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Οι λόγοι της απόφασης
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια υπόθεση από το 2014 όταν δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα και εργαζόταν ως ψυχίατρος.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έκανε παράνομες συνταγογραφήσεις υπό την ιατρική του ιδιότητα, σε πρόσωπα που δεν την είχαν ανάγκη. Η επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το πρωί στις 11 ενώ και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, θα υπερψηφίσει την άρση ασυλίας του προκειμένου ο κ. Μπαράν Μπουρχάν να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




