ΠΑΣΟΚ: Εκτός της ΚΟ ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν
Τι αφορά η υπόθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Οι λόγοι της απόφασης
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια υπόθεση από το 2014 όταν δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα και εργαζόταν ως ψυχίατρος.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έκανε παράνομες συνταγογραφήσεις υπό την ιατρική του ιδιότητα, σε πρόσωπα που δεν την είχαν ανάγκη. Η επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το πρωί στις 11 ενώ και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, θα υπερψηφίσει την άρση ασυλίας του προκειμένου ο κ. Μπαράν Μπουρχάν να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



