• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
δημοφιλές τώρα: Μαρουσάκης: Με κρύο και ηλιοφάνεια η Τετάρτη και η υπόλοιπη εβδομάδα - Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   08.05.2024 16:25
Newsroom
Newsroom

Ανδρουλάκης: Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η ΝΔ

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος συνοδεύεται από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε σημεία της πόλης, στην οποία παρίστατο και ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, συναντήθηκε με πολίτες και συνομίλησε μαζί τους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Ανδρουλάκης/Eurokinissi
Ανδρουλάκης/Eurokinissi

«Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η Νέα Δημοκρατία και θα έχει την επόμενη μέρα ο λαός ισχυρή σοβαρή αντιπολίτευση, αλλά και μία ισχυρή κυβερνητική επιλογή για τις επόμενες εθνικές εκλογές».

Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από τα Χανιά, ξεκινώντας την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος συνοδεύεται από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε σημεία της πόλης, στην οποία παρίστατο και ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, συναντήθηκε με πολίτες και συνομίλησε μαζί τους.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους και όλες χρόνια πολλά. Όπως καταλαβαίνετε έχουν μείνει λιγότερο από πέντε εβδομάδες μέχρι τις εκλογές. Για εμάς είναι κρίσιμες οι εκλογές, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρξει σοβαρή και ισχυρή αντιπολίτευση στον τόπο. Είναι ο μόνος δρόμος για να μπορεί να υπάρξει η φωνή της λογικής, της προόδου απέναντι σε μία κυβέρνηση που κλιμακώνει την αλαζονεία της. Όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει μία σοβαρή πολιτική απειλή, τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν για τον ελληνικό λαό, διότι πολύ απλά δεν θα έχει προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία, την ακρίβεια. Για όλα θα υπάρχει η απάντηση του 41% και για αυτό ζητώ εδώ από την Κρήτη την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να υπάρξει ένα διπλό μήνυμα αποδοκιμασίας, απέναντι σε ό,τι έχει συμβεί στον τόπο τον τελευταίο χρόνο. Και μιλώ για τη συγκάλυψη σοβαρών σκανδάλων, την τραγωδία των Τεμπών, την ακρίβεια που δεν αντιμετωπίζεται αλλά κλιμακώνεται, απέναντι σε μία οικονομική πολιτική την οποία ο κ. Μητσοτάκης τη θεωρεί επιτυχημένη. Αλλά πώς γίνεται να είναι επιτυχημένη η οικονομική πολιτική, όταν ο λαός τον οποίο κυβερνά έχει τη χειρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την ευρωζώνη; Απέναντι σε όλα αυτά χρειάζεται μία απάντηση αποδοκιμασίας αλλά και συγχρόνως ενίσχυσης της δημοκρατικής παράταξης. Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η Νέα Δημοκρατία και θα έχει την επόμενη μέρα ο λαός ισχυρή σοβαρή αντιπολίτευση αλλά και μία ισχυρή κυβερνητική επιλογή για τις επόμενες εθνικές εκλογές» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • ΠΑΣΟΚ
  • ευρωεκλογές 2024
  • Ευρωεκλογές
  • Νίκος Ανδρουλάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr