Βελόπουλος: Έσκισε τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή
Χαμός στην Ολομέλεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εποχές… Ηλία Κασιδιάρη, όπου έσκιζε τα Μνημόνια από το βήμα της Βουλής θύμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Την στιγμή που μιλούσε στο βήμα της Βουλής έσκισε το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλώντας τη ΝΔ να φέρει τα σχετικά Μνημόνια, ώστε να τα καταψηφίσει.
«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ», τόνισε και έσκισε τη Συμφωνία. «Αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα αύριο να τα καταψηφίσουμε όλοι, γιατί αυτοί ακύρωσαν την συμφωνία, όχι εμείς», προσέθεσε.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



