Αλέξης Τσίπρας: Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Chicago Council on Global Affairs
Στο πλαίσιο αυτό συνομίλησαν για την έξοδο της χώρας από την κρίση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με πολυμελή αντιπροσωπεία του Chicago Council on Global Affairs, στην οποία συμμετείχε ο εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου ελληνοαμερικανικής ηγεσίας (HALC), Endy Zemenides. Στο πλαίσιο αυτό συνομίλησαν για την έξοδο της χώρας από την κρίση, τις δυνατότητες αλλά και τους κινδύνους για την ελληνική οικονομία, καθώς και για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή που εδραιώθηκε κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τι συζήτησαν
Τα μέλη του Συμβουλίου αναφέρθηκαν στην επίσκεψη Τσίπρα στο Σικάγο τον Οκτώβριο 2017, στην ομιλία του στο Chicago Council, καθώς και στην επένδυση της Cinespace Studios στην Ελλάδα σε συνέχεια της επίσκεψης και του νόμου για κινηματογραφικές παραγωγές που θέσπισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, συνομίλησαν για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και για το μέλλον των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.
Ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Όσλο για να συμμετάσχει στην Πολιτική Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Γιατί ο Τραμπ δυσκολεύεται να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία – Το σκληρό «πόκερ» με Μόσχα και Κίεβο και τα «αγκάθια»
Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία του 42χρονου στην Καλλιθέα - Τι βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από το άγριο έγκλημα
Με τι καιρό θα σουβλίσουμε αρνί - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ειδικός πιστεύει ότι η καριέρα της Κέιτι Πέρι κινδυνεύει να διαλυθεί μετά το διαστημικό της ταξίδι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr