• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κάρτα αναπηρίας στο μετρό: Τι είναι και πώς θα μετακινούνται πια τα ΑμεΑΠάτρα: Κλούβες της ΕΛΑΣ μπλόκαραν ασθενοφόρα, ενώ οι αγρότες ζητούσαν να περάσουνΠανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης ΕισαγωγήςΝέος ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
δημοφιλές τώρα: Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   09.04.2019 19:09
Newsroom
Newsroom

Σαμαράς για Novartis: «Θα τους πάω μέχρι τέλους»

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πολιτικός στόχος για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή», τονίζουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi

Επιμένει στην παλαιότερη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την υπόθεση Novartis πως «θα τους πάω μέχρι τέλος», σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, υπενθυμίζεται η φράση που είχε χρησιμοποιήσει τον Μάιο του 2018, ως απολύτως ενδεικτική της στάσης που θα κρατήσει το επόμενο διάστημα. Από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, μεταξύ άλλων, είχε πει κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αφορούσε στο πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis: «Θα τους πάω μέχρι τέλους», δίνοντας, σύμφωνα με συνεργάτες του, το στίγμα των προθέσεών του απέναντι σε όλους όσοι ενορχήστρωσαν την εναντίον του σκευωρία, η οποία ήδη καταρρέει.

Την ίδια ώρα, για πολιτική σκευωρία και πολιτικές μεθοδεύσεις έκανε λόγο μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσιούτσιας με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

Aπαντώντας σε ερώτηση για το ποιες είναι οι εκκρεμότητες που αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση σε σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Τσιούτσιας ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πολιτικός στόχος για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει στοχοποιηθεί. Έχει στοχοποιηθεί πολιτικά. Δεν τον αγγίζουν αυτά», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Τσιούτσιας τόνισε: «Μπορεί κάποιος να διαφωνεί πολιτικά με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά αυτές οι αθλιότητες της σημερινής κυβέρνησης εναντίον πολιτικού αντιπάλου δεν έχουν ξαναγίνει. Η προσφορά στην δημοκρατία του κ. Σαμαρά θα είναι να καθίσουν οι συνωμότες και οι σκευωροί στο σκαμνί και να πουν ποιος, πότε».

Την ίδια έκφραση χρησιμοποίησε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real FM. «Δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε εξεταστική επιτροπή, στην οποία θα καλέσουμε τους δύο ψευδομάρτυρες με την εισαγγελική βούλα, θα άρουμε την προστασία τους με την πλειοψηφία της Βουλής και θα τους ρωτήσουμε ποιος σε έβαλε να πεις ότι πήραμε λεφτά; Η ιδέα ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι ξύπνησαν μία μέρα και πήγαν στην κ. Τουλουπάκη και είπαν αυτά τα ψεύδη, δεν το πιστεύω, κάποιος τους έβαλε. Προφανώς κάποιος που είχε πολιτικά κίνητρα, άλλος λόγος δεν υπήρχε. Όποιοι έβαλαν αυτούς τους δύο ανθρώπους να πουν ψέμματα, θα παραπεμφθούν σε ειδικό εφέτη ανακριτή και θα δικαστούν με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αντώνης Σαμαράς
  • Άδωνις Γεωργιάδης
  • Novartis
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr