Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: «Να τελειώνουν τα ψέματα» – «Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας»
Όπως τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει αμετανόητο τα ψέματα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογραμμίζει «ήρθε η ώρα να τελειώσουν»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε νέα του ανάρτηση στα social media.
Όπως τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει αμετανόητο τα ψέματα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογραμμίζει «ήρθε η ώρα να τελειώσουν»
Η ανάρτηση
Όπως επισημαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε σχετική ανάρτηση για τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός «με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής – τον κατέβασε στο 28%».
«Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλώντας το οικονομικό τμήμα της ΝΔ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Αποδέχεστε την πρόσκληση;» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



