Οι ευχές του Μητσοτάκη στον Κικίλια και τη Μπαλατσινού
Από τους πρώτους που τηλεφώνησαν στον Βασίλη Κικίλια για να του ευχηθούν για τον επικείμενο γάμο του, ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αγγελία που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, μέσω της οποία ο Βασίλης Κικίλιας ανήγγειλε τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, ήταν το χθεσινό βασικό θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά, αλλά και πολιτικά πηγαδάκια. Μόλις το νέο άρχισε να κυκλοφορεί για τα καλά, ένας από τους πρώτους που τηλεφώνησε και ευχήθηκε στον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έμαθα, επίσης, ότι από νωρίς το πρωί, το γραφείο του Κικίλια στο κέντρο της Αθήνας είχε γεμίσει με γλυκά και λουλούδια. Τόσος κόσμος περνάει καθημερινά, να μην έχουν κάτι να κεράσουν σε μια τόσο ευχάριστη ημέρα; Οι κατάσκοποι μου με πληροφόρησαν ότι ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε σε κάποιο νησί, ούτε σε κάποιο προάστια, αλλά σε εκκλησία της πρωτεύουσας – σιγά μην πάνε σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Κάτι άκουσα για την Μητρόπολη, όμως η δική μου αίσθηση είναι ότι τελικά θα κατηφορίσουν στα Πετράλωνα, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του Κικίλια.
Τέλος πάντων, θα τα μάθουμε αυτά στη συνέχεια. Να ζήσουν οι άνθρωποι και να ευτυχήσουν…
Τα συγκλονιστικά σημειώματα των 200 στην Καισαριανή - «Πατερούλη, πάω για εκτέλεση, να 'σαι περήφανος για το μονάκριβο γιο σου»
Τέμπη: Άμεσες εκταφές 9 σορών ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας - «Κοροϊδία» καταγγέλλει η Καρυστιανού
Στον κύκλο του Έπσταϊν και η Ναόμι Κάμπελ - Ο ρόλος της στη «στρατολόγηση» κοριτσιών
Ρόμπερτ Ντιβάλ: Πέθανε ο θρυλικός ηθοποιός σε ηλικία 95 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



