Οι ευχές Μητσοτάκη στον Κικίλια για τον γάμο του με την Μπαλατσινού
Ένας από τους πρώτους που τηλεφώνησε και ευχήθηκε στον τοµεάρχη Αµυνας της Ν?🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η αγγελία που δηµοσιεύτηκε στον Τύπο, µέσω της οποίας ο Βασίλης Κικίλιας ανήγγειλε τον γάµο του µε την Τζένη Μπαλατσινού, ήταν το χθεσινό βασικό θέµα συζήτησης στα δηµοσιογραφικά αλλά και τα πολιτικά πηγαδάκια.
Μόλις το νέο άρχισε να κυκλοφορεί για τα καλά, ένας από τους πρώτους που τηλεφώνησε και ευχήθηκε στον τοµεάρχη Αµυνας της Ν∆ ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εµαθα, επίσης, ότι από νωρίς το πρωί το γραφείο του Κικίλια στο κέντρο της Αθήνας είχε γεµίσει µε γλυκά και λουλούδια. Τόσος κόσµος περνάει καθηµερινά, να µην έχουν κάτι να κεράσουν σε µια τόσο ευχάριστη ηµέρα; Οι κατάσκοποί µου µε πληροφόρησαν ότι ο γάµος δεν θα πραγµατοποιηθεί ούτε σε κάποιο νησί, ούτε σε κάποιο προάστιο, αλλά σε εκκλησία της πρωτεύουσας – σιγά µην πάνε σε άλλη εκλογική περιφέρεια.
Κάτι άκουσα για τη Μητρόπολη, όµως η δική µου αίσθηση είναι ότι τελικά θα κατηφορίσουν στα Πετράλωνα, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του Κικίλια. Τέλος πάντων, θα τα µάθουµε αυτά στη συνέχεια. Να ζήσουν οι άνθρωποι και να ευτυχήσουν.
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο - «Κλειστός κουμπαράς» για τη νέα γενιά
Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο
Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



