ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις μας για την ακρίβεια στην ενέργεια
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για την ακρίβεια στην ενέργεια.
Στην ανακοίνωση του αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Με καθυστέρηση 2,5 μηνών κι αφού οι πολίτες έχουν πλέον ΄γονατίσει' από την ακρίβεια στην ενέργεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται στα ΜΜΕ, έτοιμος να λάβει επιτέλους μέτρα. Αναφέρουν μάλιστα πως στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει αύριο το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει σχέδιο για την φορολόγηση των υπερκερδών και επιβολή πλαφόν».
Ακολούθως υποστηρίζει ότι είναι «αυτά ακριβώς που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με την πρόταση νόμου για την ακρίβεια (που κατέθεσε την 1η Μαΐου), στην οποία περιλαμβανόταν η θέσπιση συγκεκριμένου μηχανισμού αποτροπής της αισχροκέρδειας στις αγορές ενέργειας, με επιβολή πλαφόν 5% στο κέρδος των εταιρειών και με δυνατότητα επιστροφής τυχόν υπερκερδών».
Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Τότε η ΝΔ μας κατηγορούσε για 'λεφτόδεντρα' και άλλα τινά ασυνάρτητα. Πλέον στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μόνο υποκριτές και διαπλεκόμενοι. Είναι και επικίνδυνα ανίκανοι!».
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



