Λευτέρης Αυγενάκης: Το σχόλιο της κυβέρνησης μετά την ανάκληση της μήνυσης
Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Δεν αλλάζει τίποτα στο καθεστώς του Λευτέρη Αυγενάκη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Όπως είπε η πραγματικότητα δεν αλλάζει, παρά την ανάκληση της μήνυσης, από το θύμα της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
«Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Ηταν ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης. Έτσι μετά και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου του κ Αυγενάκη, το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα ζήτημα μεταξύ μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο εργαζόμενος σε βάρος του οποίου χειροδίκησε ο πρώην Υπουργός.
Βρέθηκε η παλαιότερη βραχογραφία στον κόσμο; Στο φως ζωγραφιά ηλικίας 67.800 ετών
Φονική επέλαση της κακοκαιρίας: Δύο νεκροί σε Γλυφάδα και Άστρος - Χείμαρροι οι δρόμοι της Αθήνας, βυθισμένα ΙΧ και εικόνες χάους
Ανατροπή Τραμπ για Γροιλανδία: Έχουμε πλαίσιο συμφωνίας - «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου
Η στιγμή που κύματα παρασύρουν στον θάνατο τον 52χρονο λιμενικό στο Άστρος - Πώς έγινε η τραγωδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



