• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου«Το Κίεβο θέλει πραγματική ειρήνη: Συνομιλία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Τα επόμενα βήματα για την ειρήνηΜουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
δημοφιλές τώρα: Μποφίλιου - Χαρούλης: Κανονικά η περιοδεία σε όλο τον κόσμο - Αλλαγή ονόματος και καμία αναφορά...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   30.07.2024 18:11
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Βορίδης σε αντιπολίτευση για υποκλοπές: «Η Δικαιοσύνη που εμπιστεύεστε είναι αυτή που εκδίδει αποφάσεις σύμφωνα με τα θέλω σας»

«Έχετε καταλήξει, δικάσει, καταδικάσει ποιος είναι ο ένοχος. Γιατί εμείς τόσο καιρό λέμε ότι περιμένουν τη δικαιοσύνη. Εσείς τόσο καιρό λέτε υποκλοπέας ο Μητσοτάκης. Ποιος έχει προκαταλάβει τα πάντα για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Μάκης Βορίδης (Eurokinissi)
Μάκης Βορίδης (Eurokinissi)

Απάντηση τόσο στον Σωκράτη Φάμελλο όσο και στον Νίκο Ανδρουλάκη επιχείρησε να δώσει ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης με αφορμή τις σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 30.07.2024 17:34
Φάμελλος για πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Ακόμη μια πράξη στη συγκάλυψη
Πολιτική | 30.07.2024 17:46
Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Εντολέας σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού ο Μητσοτάκης»

«Η Δικαιοσύνη που εμπιστεύεστε είναι η δικαιοσύνη που εκδίδει αποφάσεις και βουλεύματα σύμφωνα με τα θέλω σας», είπε ενώ υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση δεν εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη αν δεν ικανοποιείται πολιτικά. «Αν όμως αποφασίζει όπως σας αρέσει τότε λάμπει η αλήθεια. Μπορούμε να σας φέρουμε τις υποθέσεις στα γραφεία σας και να τις υπογράφετε, Υπήρχε παλιά και λεγόταν λαϊκή δικαιοσύνη», τόνισε.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήρε το πράσινο φως από την Διάσκεψη των Προέδρων με ευρεία πλειοψηφία και η «η πρόταση ήταν δεσμευτική για το Υπουργικό Συμβούλιο. «Εσείς την επιλέξατε. Και τώρα έρχεστε και αμφισβητείται την ακεραιότητα της», υπογράμμισε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές.

Ταυτόχρονα, ο κ. Βορίδης αναρωτήθηκε αν κανείς έχει διαβάσει το πόρισμα του Αρείου Πάγου. «Τη διαβάσατε τη διάταξή της αυτή που δεν σας αρέσει. Εσείς που την υποτιμήσατε και την θεωρείται για πέταμα, την έχετε διαβάσει; Εγώ όχι. Από που να την διαβάσω. Η διάταξη είναι 300 σελίδες, τις έχτε αξιολογήσει ότι δεν έκανε καλά την δουλειά της για να κρίνετε ότι δεν έλαβε υπόψιν ισχυρισμούς; Δεν έχετε κάνει τίποτα από όλα αυτά…», σημείωσε και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι έχει ήδη αποδώσει τις ευθύνες.

«Έχετε έρθει με συγκεκριμένη απόδοση ευθυνών και τώρα που η δικαιοσύνη δεν συμφωνεί μαζί πρέπει να την ψέξουμε, γιατί δεν εξυπηρετεί την πολιτική σας. Γιατί δεν λέτε ότι δεν θέλετε δικαιοσύνη. Ή ότι θέλετε μόνο όταν εξυπηρετεί τις πολιτικές σας στοχεύσεις», σημείωσε. Κατά τον κ. Βορίδη η αντιπολίτευση έχει απαξιώσει μια πρόταση χωρίς να έχει λάβει γνώση. «Έχετε καταλήξει, δικάσει, καταδικάσει ποιος είναι ο ένοχος. Γιατί εμείς τόσο καιρό λέμε ότι περιμένουν τη δικαιοσύνη. Εσείς τόσο καιρό λέτε υποκλοπέας ο Μητσοτάκης. Ποιος έχει προκαταλάβει τα πάντα για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές

«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου

«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ

Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • υποκλοπές
  • Μάκης Βορίδης
  • Άρειος Πάγος
  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr