Μουζάλας: Η συνάντηση Κουρουμπλή-Αμβρόσιου μας προσβάλλει όλους
«Δεν ξέρω πώς του ξέφυγε του κυρίου Κουρουμπλή» σχολίασε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε τηη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
«Αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή», δήλωσε στον Θέμα 104,6 o κ. Μουζάλας, ο οποίος είναι και αυτός υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η θητεία μου στο Μεταναστευτικής Πολιτικής με οδήγησε στην Ευρωβουλή, δήλωσε ακόμα ο κύριος Μουζάλας για την απόφασή του να είναι υποψήφιος, ενώ τόνισε παράλληλα τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς.
Διαβάστε ακόμη
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




