Πηγές ΝΔ: Οι συκοφαντίες Κασσελάκη κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή ραδιοφωνική του συνέντευξη εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή ραδιοφωνική του συνέντευξη εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν:
«Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν.
Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα.
Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην ”προσγείωση” στην πραγματικότητα».
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70% και μικρό «ρήγμα» στη ΝΔ - Στο 22,5% η πρόθεση ψήφου
Η «λεπτή κόκκινη γραμμή» Μητσοτάκη και το εσωκομματικό σφυροκόπημα - «Περιμένατε να γίνει Κούγκι»
Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Ξεσπά η αδελφή του θύματος - «Τρία χρόνια ζούσαμε έναν εφιάλτη»
Metallica: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ ενόψει της συναυλίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



