• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   13.04.2019 22:35
Newsroom
Newsroom

ΛΑΕ: Αποτροπιασμό προκαλεί η στήριξη Τσίπρα στη Δούρου

«Το "Φταίει η Δούρου" δεν είναι κατηγορία, στοχοποίηση και πολύ περισσότερο "τίτλος τιμής" αλλά αντικείμενο έρευνας και ερώτημα των εισαγγελικών αρχών», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
(EURKONISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
(EURKONISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

«Αλγεινή εντύπωση και αποτροπιασμό προκαλεί δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού "Δύναμη Ζωής" της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας τον λόγο από το βήμα της εκδήλωσης, δεν δίστασε να ξεστομίσει πως το "Φταίει η Δούρου" είναι τίτλος τιμής, προσπαθώντας σχεδόν να πείσει ότι η νυν περιφερειάρχης Αττικής θα έπρεπε να είναι και υπερήφανη για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας της, ενώ η Ρένα Δούρου, εμφανώς συγκινημένη, εισέπραττε με θέρμη το σχόλιο του πρωθυπουργού» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και σημειώνεται ότι «είναι χρέος κάθε δημοκρατικού πολίτη αυτής της χώρας, με ενσυναίσθηση και απόλυτο σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων στη Μάνδρα και το Μάτι Αττικής, να υπενθυμίσει στον Αλέξη Τσίπρα πως το "Φταίει η Δούρου" δεν είναι κατηγορία, στοχοποίηση και πολύ περισσότερο "τίτλος τιμής" αλλά αντικείμενο έρευνας και ερώτημα των εισαγγελικών αρχών».

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αλέξης Τσίπρας
  • ΛΑΕ
  • Ρένα Δούρου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr