• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιοΤραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφέςΠώς διαβάζει η κυβέρνηση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις - Για ποια θέματα χτυπά «καμπανάκι»Ο Τζόσουα Χακ και επίσημα νέος επικεφαλής της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα - Το βιογραφικό του
δημοφιλές τώρα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.08.2024 16:06
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Θέλουμε όλους τους πολίτες που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ»

Δούκας: Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλουμε όλους τους πολίτες που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Χάρης Δούκας/EUROKINISSI
Χάρης Δούκας/EUROKINISSI
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο Χάρης Δούκας, εφόσον εκλεγεί αρχηγός, απέρριψε σε κάθε περίπτωση να συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 28.08.2024 14:37
Πολάκης: Ανάρτηση «δικαίωσης» με σέλφι για τη διαγραφή Λινού - «Μάθημα σε όσους νόμιζαν θα ξεμπερδέψουν»
Πολιτική | 28.08.2024 15:14
«Η απαξίωση τελικά μάς αγγίζει όλους» - Δηλώσεις Χαρίτση για ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Dnews, δήλωσε -επικαλούμενος τον Ανδρέα Παπανδρέου- πως «είναι και θα είναι ο ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλος της Δεξιάς, της Νέας Δημοκρατίας». «Κανένα περιθώριο», ανέφερε όταν ρωτήθηκε για αντίστοιχη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε ότι στόχος του θα είναι «μια προοδευτική διακυβέρνηση με πατριωτικό χαρακτήρα, που θα κάνει πράξη το ”Πρώτα ο άνθρωπος” και θα φέρει μια δίκαιη ανάπτυξη με ίσες δυνατότητες, για όλους. Γιατί προοδευτικό είναι ό,τι μειώνει τις ανισότητες».

Προσέθεσε ότι αυτό μπορεί να το καταφέρει «το μεγάλο, αυτόνομο και πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ. Με καθαρές, τολμηρές, σύγχρονες πολιτικές, για τις τομές που χρειάζεται η χώρα, για τις ρήξεις με τα καρτέλ και τα κατεστημένα που την κρατούν καθηλωμένη. Μαζί με όλους όσοι είναι προοδευτικοί στην πράξη και όχι στα λόγια και δεν αντέχουν τη βαθιά συντηρητική πολιτική της ΝΔ».

«Θέλουμε όλους τους πολίτες που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ»

«Θέλουμε όλους τους πολίτες που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλούμε όσους έκαναν διαφορετικές επιλογές, όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, να επιστρέψουν σπίτι τους. Για το μεγάλο πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία. Για να κυβερνήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ, χρειάζεται να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά, που θα συγκεντρώσει όσους πιστεύουν ότι η προοδευτική παράταξη στην Ελλάδα, έχει παρόν και μέλλον», τόνισε.

Εξήγησε ότι έθεσε υποψηφιότητα γιατί η παράταξη δεν μπορεί να περιμένει, να αρκείται σε κάθε εκλογή σε μικρά βήματα, «που πολλές φορές είναι τόσο μικρά που μοιάζουν με στασιμότητα». «Δεν μπορεί όταν η φθορά της ΝΔ διευρύνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, εμείς να είμαστε ικανοποιημένοι με το 12-13%. Χωρίς προοπτική πρωθυπουργισιμότητας και νίκης στις εκλογές. Χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή, που θα δώσει στην παράταξη τη δυναμική της νίκης, που θα φέρει και πάλι το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση», υποστήριξε ο Χάρης Δούκας.

Επανέλαβε ότι θα μείνει σε κάθε περίπτωση δήμαρχος Αθηναίων τιμώντας την ψήφο των πολιτών, γιατί, όπως είπε, «πιστεύω στην Αυτοδιοίκηση και θέλω από τώρα να δώσω τον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας, με αποκέντρωση, τοπικότητα και συμμετοχή των πολιτών».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο

Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές

Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion

Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Νέα Δημοκρατία
  • Χάρης Δούκας
  • ΠΑΣΟΚ
  • ΣΥΡΙΖΑ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>