Κασσελάκης: Απαντά σε Μπακογιάννη μέσα από τον γάμο για τον ΒΟΑΚ - «Δεν θα με πιάσει στον ύπνο»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα όσα υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον «ύπνο» λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ», αναφέρει σε νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στα όσα υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ, έκανε λόγο για «εγκαταλελειμμένο δρόμο - καρμανιόλα» ενώ μίλησε ξανά για «εμπαιγμό».
«Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον «ύπνο» λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ.
«Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;», ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο - καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές.
Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντόρα Μπακογιάννη, 2006».
Οργή για τα θύματα της φωτιάς στο κλαμπ στη Β. Μακεδονία: Οι έρευνες αποκαλύπτουν την ανεξέλεγκτη διαφθορά
Το υπουργείο Υποδομών «δείχνει» την Ελληνικό Μετρό για την εκτός μελέτης σήραγγα 160 μέτρων στη γραμμή 4
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των πέντε νέων από το Κότσανι που νοσηλεύονται στη Θεσσαλονίκη
Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Έλτον Τζον - Οι αλλαγές στη ζωή του μετά την απώλεια όρασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr