Πολάκης: «Δήλωσα διαθέσιμος για την επόμενη ημέρα - Καλώ τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλλουν»
Κάλεσμα στα μέλη τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Παύλος Πολάκης να στηρίξουν την υποψηφιότητα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κάλεσμα στα μέλη τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Παύλος Πολάκης να στηρίξουν την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να «ρίξει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
«Μετά από μια επίπονη διαδικασία και ένα καθαρό αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού. Εγώ δήλωσα διαθεσιμότητα για την επόμενη μέρα. Ο στόχος είναι το ρίξιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα της κυβέρνησης Μητσοτακη. Καλώ όλα τα μέλη. Καλώ φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλλουν», είπε χαρακτηριστικά.
«Μπορούμε να πάμε μαζί»
Ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ότι παρά τις σκληρές εκφράσεις, που ακούστηκαν μπορούν να συνεχίσουν μάζι. «Χωρίς ακραίες εκφράσεις που ακούστηκαν τώρα στο τέλος. Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε μαζί η αριστερά ξέρει να κουβεντιάζει. Είτε βγω πρόεδρος είτε χάσω θα συνεχίσω να μένω στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν το θέλει (ο Κασσελακης) να είναι υποψήφιος γιατί όχι».
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



