Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Λιβάνου: Τι συζητήθηκε
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την όξυνση της κρίσης στη Μέση Ανατολή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Αμπντάλα Μπου Χαμπίμπ είχε χθες συνάντηση στη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την όξυνση της κρίσης στη Μέση Ανατολή και τον κίνδυνο περαιτέρω επέκτασής της, αναφέροντας ότι είναι απολύτως αναγκαίο να σταματήσει ο φαύλος κύκλος βίας και αντιπαράθεσης.
Ο κ. Γεραπετρίτης διαβεβαίωσε τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου ότι η Ελλάδα με την ιδιότητα του μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα έτη 2025-2026 θα εργαστεί για την προώθηση της ειρήνης μέσω του διαλόγου και της διπλωματίας και επί τη βάσει των κανόνων και αρχών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
Ανέφερε δε στον Λιβανέζο ομόλογό του ότι η Ελλάδα θα ενεργοποιηθεί στο πλαίσιο της ΕΕ, προκειμένου να παρασχεθεί κεντρικά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο ιατρική βοήθεια σε πολίτες του Λιβάνου που έχουν τραυματιστεί και έχουν ανάγκη περίθαλψης.
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



