Γεροβασίλη: Η απάντηση στο εξώδικο Κασσελάκη είναι η διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η προσωπική μου άποψη είναι πως σε αυτό απαντάμε με διαγραφή», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη ζητεί η Όλγα Γεροβασίλη, μετά το εξώδικο που έστειλε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του.
«Το εξώδικο απευθύνεται στα μέλη της Π.Γ. και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τα οποία οφείλουν να το παραλάβουν. Άρα πρέπει να υπάρξει έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής. Η προσωπική μου άποψη είναι πως σε αυτό απαντάμε με διαγραφή», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωση της.
«Ο κ. Κασσελάκης έδειξε για άλλη μια φορά ότι φοβάται την προσφυγή στη βάση και εξωθεί την κατάσταση στα άκρα με την πρωτοφανή κίνηση του. Απειλεί με προσφυγή όλο του κόμμα. Στα μεταπολιτευτικά χρόνια είναι πρωτοφανές να στείλει εισαγγελέα στο κόμμα του οποίου θέλει να ηγηθεί», συμπληρώνει.
Κλείνοντας η αντιπρόεδρος της Βουλής εκφράζει την εκτίμηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θέλει να τορπιλίσει το κλίμα λόγω του φόβου του να προσφύγει στη βάση, απορώ γιατί δεν έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα, αλλά σε ΠΓ και ΚΕ».
Μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και στην ενημέρωση - Το χρονικό του χάους και ο αιφνιδιασμός των αρχών
Κραν Μοντανά: Νεκρή η Αλίκη Καλλέργη - Ενημερώθηκαν επίσημα οι ελληνικές αρχές για τον θάνατό της
Γιώργος Παπαδάκης: Το «Καλημέρα» που θα μας λείψει
Αυτοί είναι οι 28 φιναλίστ του ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



