Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός για τη Σύνοδο ΕΕ- Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής EE - Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.
Πριν την έναρξη των εργασιών, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 14.00 (τοπική ώρα) με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Ομάν, Σεΐχη Σαγίντ Άσαντ μπιν Ταρίκ (Sayyid Asaad bin Tarik) και στις 14.30 με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι (Tamim bin Hamad Al Thani).
Ο πρωθυπουργός, αύριο και μεθαύριο, θα συμμετάσχει επίσης στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής είναι η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή, ο ανταγωνισμός της ΕΕ, το μεταναστευτικό, η ενταξιακή πορεία Μολδαβίας και Γεωργίας, η κατάσταση στη Βενεζουέλα, οι υβριδικές απειλές και η καταπολέμηση κάθε μορφής διακρίσεων.
«Έχουμε πολλούς τρόπους να αντιδράσουμε»: Αυστηρά μηνύματα της Ελλάδας στην Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια: 80 άτομα επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς - Δάγκωσαν τον έναν
Συγκινητικές εικόνες στη Ρόδο: Ο μικρός Νικόλας νίκησε τον καρκίνο και τον υποδέχθηκε ο... Spiderman στο αεροδρόμιο
«Καλέστε γιατρό»: Αναστάτωση σε ζωντανή μετάδοση όταν εικονολήπτης κατέρρευσε - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



