• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο ΗρακλείουΣοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλα
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   06.11.2024 12:25 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Δεν πρόκειται να πάμε πουθενά»📌 «Δείχνει ομοφοβία η προσφώνηση Στεφανάκος»📌 87 μικροί τραμπίσκοι με κατηγορούν για τραμπισμό

Κασσελάκης: «87 μικροί τραμπίσκοι με κατηγορούν για τραμπισμό»

«Διαγράφουν ολόκληρες οργανώσεις μελών» κατήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για όσα εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Στέφανος Κασσελάκης στο ΣΚΑΙ
Στέφανος Κασσελάκης στο ΣΚΑΙ

«Διαγράφουν ολόκληρες οργανώσεις μελών» κατήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα με τον αποκλεισμό από την Επιτροπή Νομιμοποίησης Συνέδρων των Μωραΐτη και Κασιμάτη. Ο ίδιος υποστήριξε πως «επειδή τα νούμερά μας είναι συντριπτικά και δεν μπορούν να κόψουν ορισμένες περιπτώσεις, πάνε να κόψουν ολόκληρες οργανώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 06.11.2024 00:08
ΣΥΡΙΖΑ: Για μαζικές καταρατομήσεις συνέδρων κάνει λόγο η πλευρά Κασσελάκη - «Αποκλείουν ολόκληρες οργανώσεις»

«Δεν πρόκειται να πάμε πουθενά»

Ειδικότερα, όπως είπε «απομάκρυναν τα στελέχη μας μετά τις ενστάσεις για τις διαγραφές σε ολόκληρες οργανώσεις και ειδικά εκεί που έχουμε μεγάλες πλειοψηφίες, όπως στην Αθήνα. Επειδή δεν μπορούν να κόψουν μεμονωμένες περιπτώσεις, διαγράφουν ολόκληρες οργανώσεις».

Και πρόσθεσε «να μην υπάρχει κανείς αποκλεισμός ούτε σε επίπεδο υποψηφίου προέδρου ούτε σε επίπεδο εκλεγμένου συνέδρου. Ο κόσμος πληρώνει δυο ευρώ, μπαίνει στις ουρές τόσες ώρες και πας να του αφαιρέσεις το συνταγματικό του δικαίωμα στο εκλέγεσθε. Άμα το κάνουν θα είναι κάτι παράνομο και δημοκρατικό. Φαντάζεστε να το έκανα εγώ αυτό; Να έκανα συνεδρίαση στα μεσάνυχτα με προγραφές. Η υποκρισία έχει ξεφύγει».

Στη συνέχεια είπε: «Δεν επιχειρούν να αφήσουν εκλεγμένους συνέδρους να είναι σύνεδροι γιατί άμα τους αφήσουν θα είμαι και υποψήφιος και θα ακυρωθεί η μομφή. Δεν πρόκειται να πάμε πουθενά θα είμαστε εκεί παρόντες, δημοκρατικά και όσοι έχουν αποκλειστεί θα είναι ήρεμα και φανερά απέξω από την αίθουσα του συνεδρίου. Θα σεβαστούμε την ανάγκη για ψυχραιμία, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε μια κατάσταση».

«Δείχνει ομοφοβία η προσφώνηση Στεφανάκος»

Ερωτώμενος για την έκφραση που διέρρευσε ότι ειπώθηκε από μέλος της ΠΓ «πείτε στον Στεφανάκο ότι δεν θα πάμε στο Συνέδριο με αυτούς που έβγαλε, αλλά με αυτούς που θέλουμε εμείς» ο ίδιος το επιβεβαίωσε λέγοντας «όντως ειπώθηκε. Δεν με πειράζει το Στεφανάκο. Δείχνει ανασφάλεια εκ μέρους, ηλικιακό ρατσισμό και ομοφοβία».

87 μικροί τραμπίσκοι με κατηγορούν για τραμπισμό

«Το κόμμα είναι ο λαός του και ο λαός του κόμματος έχει δείξει ότι με θέλει. Εάν έχουν την πλειοψηφία ας πάμε στο συνέδριο» προκάλεσε την πλειοψηφία των 87 προσθέτοντας πώς «εάν ισχύει η καταγγελία για την κυρία Σβίγκου, πρέπει να παραιτηθεί γιατί είναι αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος». «Είναι καιρός να σταθούμε όλοι στο ύψος της Δημοκρατίας και όλοι οι δυνητικοί υποψήφιοι να πουν ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί κανείς εκλεγμένος σύνεδρος» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης ο οποίος προανήγγειλε «δεν θα πάμε πουθενά, θα είμαστε παρόντες και όσοι έχουν αποκλειστεί θα είναι ήρεμα και φανερά έξω από το μπουζουξίδικο που θα γίνει το συνέδριο».

Κατέληξε δε, ότι «δεν δίνω εγώ την εντολή ο καθένας έχει τη δική του κρίση, αλλά η προτροπή μου θα είναι μια ξεκάθαρη διαμαρτυρία έξω από τον χώρο για να δουν όλοι τους συνέδρους που απέκλεισαν. Να είμαστε παρόντες για να δώσουμε το στίγμα ότι η δημοκρατία χρειάζεται συμμετοχή».

Ποιο θα είναι το αντίκτυπο στις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ μετά την εκλογή Τραμπ;
Θα βελτιωθούνΘα χειροτερέψουνΔεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά
η δημοσκόπηση έχει ολοκληρωθεί
Σύνολο 0 ψήφοι
Διαβάστε ακόμη

Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • Στέφανος Κασιμάτης
  • ειδήσεις τώρα
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr