Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Φαραντούρης: «Συγχαίρω τον κ. Φάμελλο - Είναι μια γιορτή δημοκρατίας για το κόμμα μας»
Οι πρώτες του δηλώσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο Νίκος Φαραντούρης μετά την ανάδειξη του Σωκράτη Φάμελλου ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος συνεχάρη τον κ. Φάμελλο και έκανε λόγο για «μια γιορτή δημοκρατίας για το κόμμα μας».
Η δήλωσή του
«Είναι μια γιορτή δημοκρατίας για το κόμμα μας», είπε, ευχαριστώντας όλους όσοι έσπευσαν στις κάλπες και διέψευσαν όσους προεξόφλησαν ήττα του κόμματος. «Είναι μία φυγή προς εμπρός», ανέφερε.
Όπως είπε, η υποψηφιότητά του είχε ένα και μόνο νόημα, να μιλήσει για την ανάγκη να ανακτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αξιοπιστία και το κύρος του. «Να μιλήσει με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, να στείλει το μήνυμα ότι η Προοδευτική Διακυβέρνηση είναι πολιτική και κοινωνική ανάγκη για τον τόπο».
Ο κ. Φαραντούρης συνεχάρη τον Σωκράτη Φάμελλο και διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα του. Επίσης, ευχαρίστησε και τους κ. κ. Πολάκη και Γκλέτσο.
«Σηκώνουμε όλοι μανίκια για το αύριο», ανέφερε.
Με γεμάτη ατζέντα η επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα
Οι 19 δήμοι που βρίσκονται στο τραπέζι της περαιτέρω επέκτασης της ΕΥΔΑΠ και οι αντιδράσεις
Πώς γεννήθηκε η ιδέα για το συνέδριο 100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ο Νίκος Μαραντζίδης μιλά στο ethnos.gr
Σκληρή απάντηση Βίσση σε Καρβέλα: «Ζήτησε 1,5 εκατ. και απείλησε πως θα με καταστρέψει - Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




