Ολυμπία Τελιγιορίδου: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Πηγαίνει στο κόμμα του Κασσελάκη
Ο ΣΥΡΙΖΑ «απαξίωσε τα μέλη του, τις δομές και την ιστορία του», ανέφερε σε δηλώσεις της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσχώρηση στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη ανακοίνωσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κυρία Τελιγιορίδου παραιτήθηκε από μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής την Πέμπτη και έπειτα ζήτησε να διαγραφή και από το κόμμα.
«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Σε συνέντευξή της στο Οne, γνωστοποίησε πως προσχωρεί στο νέο κόμμα «Κίνημα Δημοκρατίας» του κ. Κασσελάκη.
«Μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν φανταζόμουν ότι το κόμμα που υπηρέτησα θα φτάσει σε τέτοια απαξία. Στο συνέδριο έπαθα πολιτισμικό σοκ. Υπήρχε αίθουσα VIP κι άλλη αίθουσα για τον λαουτζίκο. Αυτά είναι πλέον ιστορία», ανέφερε, εξαπολύοντας πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Απαξίωσε τα μέλη του, τις δομές και την ιστορία του».
Για το κόμμα του Κασσελάκη είπε πως: «Ελπίζω να διασώσουμε την πολιτική υπόσταση της κεντροαριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης».
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



