Ολυμπία Τελιγιορίδου: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Πηγαίνει στο κόμμα του Κασσελάκη
Ο ΣΥΡΙΖΑ «απαξίωσε τα μέλη του, τις δομές και την ιστορία του», ανέφερε σε δηλώσεις της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσχώρηση στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη ανακοίνωσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κυρία Τελιγιορίδου παραιτήθηκε από μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής την Πέμπτη και έπειτα ζήτησε να διαγραφή και από το κόμμα.
«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Σε συνέντευξή της στο Οne, γνωστοποίησε πως προσχωρεί στο νέο κόμμα «Κίνημα Δημοκρατίας» του κ. Κασσελάκη.
«Μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν φανταζόμουν ότι το κόμμα που υπηρέτησα θα φτάσει σε τέτοια απαξία. Στο συνέδριο έπαθα πολιτισμικό σοκ. Υπήρχε αίθουσα VIP κι άλλη αίθουσα για τον λαουτζίκο. Αυτά είναι πλέον ιστορία», ανέφερε, εξαπολύοντας πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Απαξίωσε τα μέλη του, τις δομές και την ιστορία του».
Για το κόμμα του Κασσελάκη είπε πως: «Ελπίζω να διασώσουμε την πολιτική υπόσταση της κεντροαριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης».
Βούτες: Το αργιλώδες υπέδαφος ενοχοποιείται για τις καθιζήσεις - Το συμβάν του 2019 και τι έλεγαν τότε οι ειδικοί
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Είσαι το ρεζίλι στης Κρήτης – Λες π@@@@ιές
Σοκαριστικό βίντεο: Τουρίστας που έκανε zip line κατέγραψε το μακελειό στο Κασμίρ
«Έχω ακόμη το σοκ της εγκατάλειψης»: Η Λένα Δροσάκη για την παράσυρσή της από αυτοκίνητο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr