Ενότητες στο άρθρο: 📌 Στο Μυστρά με τους πρυτάνεις
Στην Πελοπόννησο για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Με τοπικούς θεσμικούς φορείς θα έχει συναντήσεις ο υπουργός παιδείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή την παρουσία του, αύριο Παρασκευή, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων που διεξάγεται στον Μυστρά, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης βρίσκεται από σήμερα στην Πελοπόννησο.
Στο Μυστρά με τους πρυτάνεις
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Παιδείας, ο κ. Πιερρακάκης θα έχει σήμερα συναντήσεις με τοπικούς θεσμικούς φορείς.
Αύριο, θα μεταβεί στο Μυστρά, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της τελευταίας ημέρας της 107ης Συνόδου Πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων, που διεξάγεται από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024, υπό την προεδρία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Διαβάστε ακόμη
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Νέα προβλήματα στην τηλεματική του ΟΑΣΑ - Ξανά στο σκοτάδι πολλές στάσεις
«Προσπαθήσαμε»: Φεύγει από τη Φουρνά η πολύτεκνη οικογένεια που είχε μετακομίσει για να ξαναδώσει ζωή στο χωριό
Άνοιξε η ψηφοφορία για το νέο ευρώ - Το διπλό ελληνικό ενδιαφέρον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



