Μητσοτάκης: Ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας – Βρέθηκε στον Ευαγγελισμό
Ο ιεράρχης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, από τη την καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοτανίδου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ως γνωστό, ο ιεράρχης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού η υγεία του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται πως χτες, Σάββατο, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας και είχε ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.
Ο 95χρονος ιεράρχης μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας C27 από την αλβανική πρωτεύουσα στην Αθήνα.
Στις 30 Δεκεμβρίου ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο των Τυράννων με εποχική ίωση. Λιγες μέρες αργότερα και αφού είχε λάβει εξιτήριο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, υπέστη γαστρορραγία με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η αεροδιακομιδή του με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας στην Αθήνα.
«Είκοσι χρόνια είναι αρκετά»: Αλλαγή στάσης από Τραμπ για την αναστολή του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
Ένταση ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ στις Σέρρες - Μία λιποθυμία από τα χημικά
Τι συνέβη στις Μαλδίβες; Οι 5 νεκροί δύτες και τα 3 πιθανότερα σενάρια
Η ιστορία του ανθρώπου που ξύπνησε γυμνός δίπλα σε έναν κάδο και δεν ήξερε ποιος είναι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



