Θεοφάνεια: Πού θα παρακολουθήσουν τον Αγιασμό των υδάτων οι πολιτικοί αρχηγοί
Όπως είθισται τα Θεοφάνεια οι πολιτικοί αρχηγοί θα παρακολουθήσουν τον αγιασμό των υδάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όπως είθισται τα Θεοφάνεια οι πολιτικοί αρχηγοί θα παρακολουθήσουν τον αγιασμό των υδάτων. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο Κιλκίς όπου θα παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και στη συνέχεια θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον ‘Αγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.
Ο Σωκράτης Φάμελλος θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά και στη συνέχεια θα παραστεί στην κατάδυση του Τίμιου Σταυρού (στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος).
Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




