• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   05.03.2025 23:26
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Τέμπη: Τα επεισόδια στο Σύνταγμα έφεραν εντάσεις και στη Βουλή - Άγρια κόντρα Πλεύρη με Γερουλάνο και Παππά

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη διαδήλωση

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Πλεύρης στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας (ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ/EUROKINISSI)
Ο Πλεύρης στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας (ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ/EUROKINISSI)

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη διαδήλωση για την τραγωδία στα Τέμπη στο Σύνταγμα, με την αντιπολίτευση να καταγγέλλει την αστυνομική βία και την κυβέρνηση να απαντά ότι «η υπεράσπιση των μολότοφ είναι ντροπή».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, θέτοντας το ερώτημα αν οι ειρηνικές διαδηλώσεις περιλαμβάνουν μολότοφ και αν αποδέχεται τα επεισόδια έξω από τη Βουλή. «Πέφτουν κατά ριπάς μολότοφ στους αστυνομικούς», τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει την επιστροφή σε παλαιότερες καταστάσεις ανομίας και ότι «όποιος παρανομεί θα έχει τις συνέπειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 05.03.2025 22:49 
Νέος κύκλος επεισοδίων - Πλήθος κόσμου παραμένει έξω από τη Βουλή και φωνάζει για Δικαιοσύνη

Ο Παύλος Γερουλάνος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ανταπάντησε πως στις προηγούμενες διαδηλώσεις δεν υπήρχαν επεισόδια και ότι η διαφορά είναι πως «αρχίσατε να προσέχετε τις συγκεντρώσεις». Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος αναρωτήθηκε αν υπονοείται πως τα επεισόδια προκαλούνται σκόπιμα από άλλους και αν το ΠΑΣΟΚ υιοθετεί θέσεις που παλαιότερα είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Όσοι υπερασπίζονται μολότοφ, είναι ντροπή», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «κάνει για δεύτερη φορά την επιλογή της βίας» και χαρακτήρισε την κατάσταση «ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη», τονίζοντας ότι «η πλατεία έχει πνιγεί στα χημικά». Παρόμοια θέση εξέφρασε και ο Θανάσης Παφίλης, που μίλησε για αναίτια επίθεση στους διαδηλωτές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι «το ξύλο έχει δύο άκρες» και ότι αν ο λαός αντιδράσει, «δεν θα ξέρετε πού θα κρυφτείτε».

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Παύλος Γερουλάνος
  • πρόταση δυσπιστίας
  • Θάνος Πλεύρης
  • Νίκος Παππάς
  • Τέμπη
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr