Πρόταση δυσπιστίας: Η Ζαχαράκη αδειάζει Κυριαζίδη μετά τις χυδαιότητες κατά Κωνσταντοπούλου - «Να ανακαλέσετε»
Τι είπε η υπουργός, μετά την παρέμβαση του «γαλάζιου» βουλευτή που προκάλεσε σάλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την έντονη αντίδραση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής Σοφίας Ζαχαράκη προκάλεσε η χυδαία επίθεση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Αμέσως μετά τα όσα είπε ο βουλευτής που απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας της είπε «να κάνει κανένα παιδί», η κ. Ζαχαράκη, απαίτησε και εκείνη από τον βουλευτή του κόμματός της να ανακαλέσει. «Θα ήθελα να διορθώσετε. Όχι επειδή έρχομαι ως αυτόκλητη υποστηρίκτριά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δεν το έχει ανάγκη. Δεν κρινόμαστε από το αν έχουμε παιδιά, αλλά από το αν δουλεύουμε με αξιοσύνη και αν παράγουμε έργο. Η ΝΔ πάντα είναι υποστηρίκτρια δικαιωμάτων. Αυτή τη στιγμή προσβάλλετε. Να ανακληθεί».
Η υπουργός χειροκροτήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Ο βουλευτής της ΝΔ πήρε ξανά τον λόγο, ζητώντας συγγνώμη με την επισήμανση «για να τελειώνουμε και να συνεχίσουμε».
Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σημείωσε: «Η ΚΟ της ΝΔ συντάσσεται με την τοποθέτηση Ζαχαράκη. Αυτά τα θεματα έχουν λυθεί. Η γυναίκα έχει το δικαίωμα της επιλογής».
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



