• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχέςΤέλος τα εικονικά τιμολόγια: Έρχεται η real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Όλα όσα αλλάζουν από ΔευτέραΔικαστής διέταξε να αφεθεί αμέσως ελεύθερος ο 5χρονος Λίαμ που συνέλαβε η ICEΘλίψη στον Πανιώνιο: Πέθανε ο «Νίκος ο τυροπιτάς» με το θρυλικό μαγαζί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   17.03.2025 14:50 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Δεν θα συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τζούφιος και προκλητικός ο ανασχηματισμός - Έχω επιφυλάξεις αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα»

Δεν θα συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
ΙΝΤΙΜΕ (ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΙΝΤΙΜΕ (ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον ANT1, σχολιάζοντας ότι ο ανασχηματισμός είναι «ό,τι πιο τζούφιο, προκληκτικό, προσβλητικό για την κοινωνία και ταυτόχρονα αποκαλυπτικό για τη φοβερή ένδεια που υπάρχει στη ΝΔ». Η ίδια δήλωσε επιφυλακτική ως προς τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν πρωτιά για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 17.03.2025 09:31 
«Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην την αποδεχθεί»: Η νέα ανάρτηση του Αρίστου Δοξιάδη μετά την παραίτηση του από την κυβέρνηση

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν δηκτική για την περίπτωση του Αρίστου Δοξιάδη, ο οποίος παραιτήθηκε από την Κυβέρνηση μόλις 35 ώρες μετά από την ορκωμοσία του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Παραιτήθηκε ο Δοξιάδης, ενώ έπρεπε να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης».

Ερωτηθείσα για το περιστατικό στην Βουλή με τον Δημήτρη Κυριαζίδη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ήταν η τελευταία από μια σειρά επιθέσεων που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια, κάνοντας λόγο για μπουλινγκ και αναφέροντας ότι έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό και στον τέως Πρόεδρο της Βουλής στην οποία ουδέποτε απάντησαν.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν αυξημένα ποσοστά στην Πλεύση Ελευθερίας, φέρνοντας την ακόμη και ως δεύτερο κόμμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «Εμείς το εισπράττουμε στον δρόμο από τον κόσμο. Εγώ έχω πάντα ανοιχτό το κινητό και μιλάω με πολλούς πολίτες. Η αντίδραση μου στο ότι είμαστε εμείς δεύτερο κόμμα είναι “μα, είναι δυνατόν να είναι ακόμη πρώτη η ΝΔ με τον κ. Μητσοτάκη;”. Εμείς έχουμε μεγάλη επιφύλαξη αν είναι πρώτη η ΝΔ. Μέσα στις αντιδράσεις για τα Τέμπη και την συγκάλυψη, ο κόσμος έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αυτό δεν είναι κακό, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς χτίζουμε την εναλλακτική πρόταση».

Δεν θα συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Απέκλεισε την συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει τεράστια ευθύνη στα κόμματα που κυβέρνησαν στη μεταπολίτευση και αυτή η ευθύνη δεν έχει αναληφθεί. Δεν θα έκανα την Πλεύση Ελευθερίας για να πάμε να διεκδικήσουμε καρέκλες σε συμπράξεις. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την χώρα, δεν θα μας δείτε να αλλάζουμε τις θέσεις μας για να αναλάβουμε καρέκλες σε συμπράξεις».

«Ακόμη δεν έχουμε ασφαλείς σιδηροδρόμους και ο Μητσοτάκης βάζει υπουργούς 40αρηδες κανοντας δοκιμές», είπε τέλος με αφορμή τα Τέμπη, ενώ για την έρευνα σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, προσέθεσε ότι «Η κοινωνία σίγουρα βλέπει συγκάλυψη γιατί η κοινωνία ξέρει πως λειτουργεί το δικαστικό σύστημα. Η συγκάλυψη έχει γίνει μπροστά στα μάτια της κοινωνίας». Αναφέροντας ότι ο Πρωθυπουργός άλλα είπε τις πρώτες ημέρες και άλλα έρχονται στην δημοσιότητα αργότερα.

Διαβάστε ακόμη

Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές

Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου

Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας

Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου
  • Πλεύση Ελευθερίας
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr