Λαφαζάνης κατά Πολάκη: Ήρθε σαν κομήτης στον ΣΥΡΙΖΑ - Μυρίστηκε εξουσία
Στο στόχαστρο του Επικεφαλής της ΛΑΕ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζοντάς τον ως «κομήτη».
«Ο Παύλος Πολάκης ήταν κομήτης στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εμφανίστηκε. Δεν υπήρχε πουθενά πριν. Παλιά ήταν στο ΚΚΕ, μετά έγινε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μετά δήμαρχος στην Κρήτη και αργότερα μυρίστηκε εξουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίσθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ .
Παράλληα άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Η επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, δεν αφορά μόνο τον ίδιο. Είναι μία επίθεση που στρέφεται μ' ένα θρασύ και αδίστακτο τρόπο εναντίον όλου του αναπηρικού κινήματος και του αναπηρικού κόσμου» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτή η επίθεση με τα απάνθρωπα χαρακτηριστικά της ξεχειλίζει το ποτήρι της εξαπάτησης. Από δω και μπρος μόνο ως πολιτικοί παραχαράκτες και ως πολιτικοί απατεώνες θα μπορούν Τσίπρας και μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν την έννοια της Αριστεράς. Μόνο ως υποκριτές από την πλευρά της Δεξιάς θα επικαλούνται στην αντιπαράθεση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ την Αριστερά για να κάνουν μόνο και μόνο πολιτική τυμβωρυχία», δήλωσε.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



