Κικίλιας για επεισόδιο στη Λέσβο: Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών δεν θα γίνεται ανεκτή
Αφορμή το σημερινό σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Αγίου Φωκά στη Λέσβο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών δε γίνεται και δε θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικές αρχές. Προειδοποιούμε: Μηδενική ανοχή».
Αυτό αναφέρει σε σχόλιο του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας με αφορμή το σημερινό σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Αγίου Φωκά στη Λέσβο, όταν διακινητές άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο εναντίον σκάφους του Λιμενικού Σώματος χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σημειώνεται ότι το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού ανταπέδωσε με βολές σε ασφαλή τομέα του ταχύπλοου, το οποίο κατάφερε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια και να το σταματήσουν στη συνέχεια οι ομόλογες τουρκικές αρχές.
Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών, δεν γίνεται και δεν θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικες αρχές Προειδοποιούμε: Μηδενική ανοχή
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) April 12, 2025
Ο Χαμενεΐ για πρώτη φορά παραδέχεται ότι υπάρχουν χιλιάδες νεκροί στο Ιράν - «Φταίει ο Τραμπ, είναι εγκληματίας»
Τι θα γίνει αν ενεργοποιηθεί το ηφαίστειο του Κολούμπο - Ποιες οι πιθανότητες για τσουνάμι στη Σαντορίνη
Με μαντολίνα, λαούτα και χειροκροτήματα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ξυλούρη (Ψαρογιάννη)
Απίστευτος δημόσιος καβγάς του Μασκ και του CEO της Ryanair - «Απολύστε αυτόν τον ηλίθιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



