Εισήγηση για άρση ασυλίας Πολάκη μετά από μήνυση Κασσελάκη: «Αν ξέραμε για τις Μάρσαλ, δεν θα ήταν πρόεδρος!»
Να σημειωθεί ότι τον τελικό λόγο θα έχει η Ολομέλεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μεταφέρθηκε η κόντρα μεταξυ του Παύλου Πολάκη και του Στεφάνου Κασσελακη, αφορμή μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε εναντίον του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας. Η Επιτροπή εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του βουλευτή Χανίων, με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση.
Ο Παύλος Πολάκης παρέστη αυτοπροσώπως στη συνεδρίαση και δεν δίστασε να ρίξει νέα βαριά κατηγορία κατά του Στέφανου Κασσελάκη. «Είναι απατεώνας! Απέκρυψε από τη δήλωση του πόθεν έσχες τις εταιρείες στα νησιά Μάρσαλ. Αν το γνωρίζαμε αυτό, δεν θα γινόταν ποτέ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», φέρεται να είπε, ανεβάζοντας κι άλλο το θερμόμετρο στο εσωτερικό του κόμματος.
Η υπόθεση αφορά αναρτήσεις του Πολάκη στα κοινωνικά δίκτυα, με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Κασσελάκη. Να σημειωθεί ότι τον τελικό λόγο θα έχει η Ολομέλεια.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



