ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γλεντούσε με τους Γιώργο Ξυλούρη και Ανδρέα Στρατάκη
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς επίσης και βίντεο ντοκουμέντα, όπου εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται άμεσα στο μεγάλο σκάνδαλο.
Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρευρίσκεται σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Ξυλούρη (γνωστό και ως «φραπέ») και τον Ανδρέα Στρατάκη (γνωστό ως «χασάπη»).
Τα δυο πρόσωπα «κλειδιά»
Τόσο ο Γιώργος Ξυλούρης όσο και ο Ανδρέας Στρατάκης, παρουσιάζονται αμφότεροι ως πρωταγωνιστές στις παράνομες επιδοτήσεις.
Ο αποκαλούμενος «φραπές» φέρεται να λάμβανε επιδοτήσεις για χρόνια και επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Ο αποκαλούμενος «χασάπης» φέρεται να έχει στενή σχέση με τον Μάκη Βορίδη, έχοντας συνάψει κουμπαριά με τον πρώην Υπουργό. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και άμισθος σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
«Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



