Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ο Πλεύρης δήλωσε με το καλημέρα πως κύριο μέλημα είναι «η πάταξη της λαθρομετανάστευσης»
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Ο Θάνος Πλεύρης «με το καλημέρα» δήλωσε πως είναι «κύριο μέλημά του να πατάξει τη λαθρομετανάστευση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίσθηκαν από τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου αρχιμανδρίτη Ιωάννη Καραμούζη τα νέα μέλη της Κυβέρνησης, μετά τις παραιτήσεις εξαιτίας του μεγάλου σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ειδικότερα, ο Αθανάσιος Πλεύρης, ως υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ο Χάρης Θεοχάρης, ως υφυπουργός Εξωτερικών, ο Ιωάννης Ανδριανός, ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ως υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Ο Πλεύρης δήλωσε με το καλημέρα πως κύριο μέλημα είναι «η πάταξη της λαθρομετανάστευσης»
Ο Θάνος Πλεύρης «με το καλημέρα» δήλωσε πως κύριο μέλημά του είναι «να πατάξει τη λαθρομετανάστευση» και «κυρίαρχος στόχος η αύξηση των επιστροφών».
Διαβάστε ακόμη
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



