Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Απαιτείται Προκαταρκτική Επιτροπή για το σκάνδαλο - Παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές
Τι τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Οι καθημερινές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ με τις αγροτικές ενισχύσεις συγκλονίζουν τον ελληνικό λαό», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής.
«Το μισό, σχεδόν, υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται ονομαστικά στη δικογραφία της Ευρωπαίας Εισαγγελέα», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως «η Προκαταρκτική Επιτροπή για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών είναι αναγκαία».
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν απέτυχε απλά, αλλά έστησε ένα πελατειακό κράτος διαφθοράς με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους. Δεν αρκούν οι παραιτήσεις λίγων υπουργών. Απαιτείται παραίτηση της κυβέρνησης, εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση να αποδώσει δικαιοσύνη και να αναγεννήσει την πατρίδα μας», κατέληξε.
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο - «Κλειστός κουμπαράς» για τη νέα γενιά
Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο
Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



