Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Απαιτείται Προκαταρκτική Επιτροπή για το σκάνδαλο - Παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές
Τι τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Οι καθημερινές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ με τις αγροτικές ενισχύσεις συγκλονίζουν τον ελληνικό λαό», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής.
«Το μισό, σχεδόν, υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται ονομαστικά στη δικογραφία της Ευρωπαίας Εισαγγελέα», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως «η Προκαταρκτική Επιτροπή για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών είναι αναγκαία».
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν απέτυχε απλά, αλλά έστησε ένα πελατειακό κράτος διαφθοράς με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους. Δεν αρκούν οι παραιτήσεις λίγων υπουργών. Απαιτείται παραίτηση της κυβέρνησης, εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση να αποδώσει δικαιοσύνη και να αναγεννήσει την πατρίδα μας», κατέληξε.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



