Συνάντηση Μητσοτάκη με Φον ντερ Λάιεν και Μελόνι - Συμφωνήθηκε η επαναπροσέγγιση με τη Λιβύη
Συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα για επαναπροσέγγιση με τη Λιβύη, καθώς και η επανενεργοποίηση της προσέγγισης «Ομάδα Ευρώπη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σήμερα, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Ανοικοδόμηση της Ουκρανίας στη Ρώμη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι και τον Πρωθυπουργό της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα.
Κατά τη συνάντηση, οι ηγέτες συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό. Συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα για επαναπροσέγγιση με τη Λιβύη, καθώς και η επανενεργοποίηση της προσέγγισης «Ομάδα Ευρώπη».
Αυτό θα περιλαμβάνει την εκ νέου αποστολή αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιων Υπουργών από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Μάλτα, με στόχο τη συνέχιση της επίσκεψης στη Λιβύη.
Διαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



