ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζει το συναινετικό ταγκό
Τι αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Συγκεκριμένα, από την Κουμουνδούρου τόνιζαν πως «το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ επιλέγει ακατανόητα να μην συμπαραταχθεί με τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις, να μην υπογράψει την πρόταση Προκαταρκτικής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΝΕΑΡ για τα ίδια πρόσωπα (Βορίδη και Αυγενάκη). Ακολουθεί λογική απομονωτισμού ακόμη και για κοινοβουλευτικές ενέργειες για να αποδοθεί δικαιοσύνη».
Παράλληλα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν επίσης ότι «για την επιλογή του συμψηφισμού που συνεχίζει στο αφήγημα του το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι φανερό ότι εντάσσεται στην στρατηγική του συναινετικού ταγκό, στη λογική των ίσων αποστάσεων και του παρών.Στα σκάνδαλα της ΝΔ όμως δεν χωράνε ίσες αποστάσεις. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος.Η ΝΔ.Ξέρουμε ποιον ερευνά η Ευρωπαία Εισαγγελέας».
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



