Υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι για... φίλημα! (vid)
Στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7:00»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέσσερα νέα, «φρέσκα» πρόσωπα κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και φέρνουν νέες ιδέες για το «αύριο» των τοπικών κοινωνιών, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Στην «Ωρα Ελλάδας 7:00» φιλοξενήθηκαν τέσσερις υποψήφιες σε Δήμους και Περιφέρειες και παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την τοπική και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.
Το «παρών» στο πάνελ έδωσαν η δικηγόρος Ρωξάνα Μπέη, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Παύλο Γερουλάνο, η επίσης δικηγόρος, Μαρία Λαθούρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, η Τίνα Μαρτίνη, αερολιμενικός, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τον Γιώργο Καραμέρο και η Σοφία Ντουντούρη, δημοσιογράφος, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



