Μπακογιάννης κατά Δούκα: «Ο ορισμός της αυτοδιοικητικής κωλοτούμπας η Βασιλίσσης Όλγας»
Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για όλα στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του OPEN🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Δριμεία επίθεση στον νυν Δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα, απηύθυνε ο Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με τη διαχείριση της αναστήλωσης της Βασιλίσσης Όλγας αλλά και με όλα τα θέματα που απασχολούν την πρωτεύουσα.
«Το θέμα μου δεν είναι ο κύριος Δούκας - Το θέμα μου είναι η Αθήνα»
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του OPEN και αναφέρθηκε στα λάθη του Χάρη Δούκα αλλά έκανε και έναν απολογισμό για όσα πήγαν λάθος και δεν εκλέχθηκε για δεύτερη σερί θητεία στις δημοτικές εκλογές.
«Άχαρη συζήτηση το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας. Να μιλάμε για έργα που πρέπει να αρχίσουν όχι για έργα που τελειώνουν. Η Αθήνα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Είναι ο ορισμός της αυτοδιοικητικής κωλοτούμπας. Προφανώς, ο δήμαρχος θεωρεί πως απευθύνεται σε χρυσόψαρα. Ακόμη και μετά τις εκλογές έλεγε πως θα αναστείλει τα έργα στη Βασιλίσσης Όλγας», ανέφερε αρχικά.
«Το όραμα της Μελίνας Μερκούρη και του Αντώνη Κυρίτση, το κάναμε πράξη με δυσκολίες και πολιτικό κόστος, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανος», πρόσθεσε ο κος Μπακογιάννης.
Και συνέχισε: «Δεν κάνει τον κόπο να μου απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτω στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Χάρης Δούκας είχε πει ότι θα ρίξει τη θερμοκρασία της Αθήνας κατά πέντε βαθμούς».
Σχετικά με την αποτυχία της επανεκλογής σημείωσε: «Στις εκλογές είχαμε μία συνεργασία μειοψηφιών. Έχω κάνει λάθη και σημαντικά. Ήμασταν μία ομάδα με σχέδιο, με πρόγραμμα με αποτελεσματικότητα που πετύχαινε τους στόχους. Η Αθήνα που παραδώσαμε το 2023 απείχε παρασάγγας από την Αθήνα του 2019».
Κια κατέληξε: «Το θέμα μου δεν είναι ο κύριος Δούκας. Το θέμα μου είναι η Αθήνα. Υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν με ένα μαγικό ραβδί. Η πρωτεύουσα αυτή τη στιγμή βρωμάει και ζέχνει».
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




