ΔΕΘ 2025: Στο περίπτερο του OPEN TV, της Ημερησίας και του Έθνους ο Μητσοτάκης - «Το βράδυ θα ακούσετε πολλές ειδήσεις»
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης εντυπωσιάστηκε από το περίπτερο OPEN TV, της Ημερησίας και του Έθνους, λέγοντας πως είναι «πολύ όμορφο»
Στάση στο περίπτερο του OPEN TV, της Ημερησίας και του Έθνους έκανε κατά την περιοδεία του στους χώρους της ΔΕΘ 2025, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Σήμερα το βράδυ θα ακούσετε πολλές ειδήσεις».

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης εντυπωσιάστηκε από το περίπτερο OPEN TV, της Ημερησίας και του Έθνους, λέγοντας πως είναι «πολύ όμορφο»



Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



