• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αυτά είναι τα πρώτα 8 σημεία που θα μπουν οι «έξυπνες» κάμερες στους δρόμους της Αττικής«Είμαι σε απόγνωση»: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφουςΟι αγρότες, απεγνωσμένοι, κλιμακώνουν: Σήμερα οι αποφάσεις - Ανοιχτό ακόμη και το κλείσιμο του λιμανιού ΒόλουΑπίστευτες εικόνες στον Βόλο: Σκάφος του Λιμενικού «σκαρφάλωσε» πάνω στον κυματοθραύστη
δημοφιλές τώρα: Μαρουσάκης: Έρχεται «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   26.09.2025 12:00 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τι είπε ο Σαλμάς για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σαλμάς: Στο Μαξίμου είχαν τις απομαγνητοφωνήσεις για ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι μου αποκάλυψε ο Μπουκώρος

«Ο κύριος Μυλωνάκης πρέπει να κληθεί να εξηγήσει πώς το ήξερε. Επιβεβαιώνω αυτό που είχε πει ο κύριος Μπουκώρος»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Μάριος Σαλμάς (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Μάριος Σαλμάς (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν τις απομαγνητοφωνήσεις της αστυνομίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δήλωσε ο Μάριος Σαλμάς και υποστήριξε ότι ο Γιώργος Μυλωνάκης είχε ενημερώσει σχετικά τον Χρήστο Μπουκώρο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο κανάλι Kontra ανέφερε τι του είχε εκμυστηρευθεί ο Χρήστος Μπουκώρος, διαψεύδοντας τους πρόσφατους ισχυρισμούς του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 26.09.2025 08:59
Το… μενού της συνάντησης Τραμπ- Ερντογάν, το θολό τοπίο στα ελληνοτουρκικά και οι κινήσεις της Αθήνας

Τι είπε ο Σαλμάς για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

«Ο κύριος Μυλωνάκης πρέπει να κληθεί να εξηγήσει πώς το ήξερε. Επιβεβαιώνω αυτό που είχε πει ο κύριος Μπουκώρος. Τον είχε καλέσει στο Μαξίμου και του είπε ότι "δεν σε βάζουμε στην κυβέρνηση επειδή σε έχουμε σε μαγνητοφωνήσεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ". Ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο όταν οι 11 βουλευτές ετοιμάσαμε την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια. Σας θυμίζω ότι ο κύριος Μπουκώρος ήταν ένας από τους 11, μιλούσαμε και μου το είχε εκμυστηρευθεί».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «έπρεπε να κληθεί ο κ. Μυλωνάκης για να δώσει εξηγήσεις. Πώς γνώριζε τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η αστυνομία ένας στο Μέγαρο Μαξίμου; Άρα ό,τι παρακολουθούσε με εισαγγελική εντολή η αστυνομία πηγαίνει στο Μαξίμου; Αυτό είναι ένα τρομακτικό θέμα αξιοπιστίας του κράτους και πώς παρεμβαίνει το Μέγαρο Μαξίμου σε σοβαρές υποθέσεις».

Σύμφωνα με τον Μάριο Σαλμά, υπάρχει και μία ένδειξη για το πώς γνώριζαν στο Μέγαρο Μαξίμου το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. «Δεν θα έβαζαν ποτέ έναν δικαστικό πρόεδρο στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ακριβώς επειδή γνώριζαν το σκάνδαλο, άλλαξαν πέντε προέδρους στον οργανισμό όχι για να το αποτρέψουν αλλά για να το συντηρήσουν. Όποιο εντόπιζε το πρόβλημα, τον έδιωχναν ακριβώς για να συντηρηθεί το σκάνδαλο. Εν γνώσει έγινε όλο αυτό. Και στο τέλος όταν κατάλαβαν ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία τους είχε πιάσει στα πράσα, πήγαν έναν πρώην δικαστή για να ελέγξει το πρόβλημα. Τι δουλειά έχει ένας πρώην δικαστής που δεν είχε καμία επαφή με τα αγροτικά θέματα να πάει να χειριστεί τις επιδοτήσεις των αγροτών;» διερωτήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μυλωνάκης από το βήμα της Βουλής διέψευσε κάθε γνώση του για την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. «Δεν ενημέρωσα κανέναν και δεν είχα καμία γνώση δικογραφίας» σημείωσε μεταξύ άλλων απαντώντας σε ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε ακόμη

Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία

«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης

«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς

Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • βουλευτής
  • ΟΠΕΚΕΠΕ
  • ειδήσεις τώρα
  • Μαξίμου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr