Κωνσταντοπούλου: Περιμένουμε τον Μυλωνάκη την Παρασκευή στη Βουλή
Η δήλωση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας από το περιστύλιο της Βουλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μία σύντομη δήλωση σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη δήλωση του Γιώργου Μυλωνάκη ότι είναι στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Περιμένουμε τον κ. Μυλωνάκη την Παρασκευή στη Βουλή. Είναι 3 Οκτωβρίου, μέρα της Δικαιοσύνης» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η επιστολή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ ότι τίθεται στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να καταθέσει.
Ο κ. Μυλωνάκης ζητεί να κληθεί ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει στην επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις, όπου έχει εμπλακεί το όνομα του. «Ήμουν και είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην πλήρη διαφάνεια», αναφέρει ο Γιώργος Μυλωνάκης στην επιστολή του και προσθέτει ότι, «είμαι αυτονοήτως και ανεπιφυλάκτως στη διάθεση της επιτροπής»
Αύριο, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, έχουν κληθεί από την Εξεταστική Επιτροπή να καταθέσουν οι πρώην πρόεδροι του ΟΠΕΚΕΠΕ Δ. Μελάς και Θεοφάνης Παπάς, ενώ την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, έχει κληθεί ο πρώην αντιπρόεδρος του οργανισμού, Ιω. Κουρδής.
Κραν Μοντανά: Γιατί οι έρευνες επικεντρώνονται στην ηχομόνωση του μπαρ - Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης στην απολογία του
Ξάνθη: Παίρνει εξιτήριο ο 9χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα - Οι γιατροί έσωσαν το μάτι του
Η Λαγκάρντ βγάζει πάνω από 726.000 ευρώ τον χρόνο - Η αποκάλυψη για τον πραγματικό μισθό της
Πώς μια μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό της μπαταρίας θα μπορούσε να μειώσει τις πυρκαγιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




