Πώς σχολιάζει η πλευρά Κοτζιά το επεισόδιο στο Μόναχο
Η πλευρά του κ. Κοτζιά κάνει λόγο για ελάχιστους, θλιβερούς προβοκάτορες που μάλιστα απομονώθηκαν εν μέσω γενικευμένης κατακραυγής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πηγές του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σχολίασαν το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και πολίτες στο Μόναχο την περασμένη Κυριακή.
Η πλευρά του κ. Κοτζιά κάνει λόγο για ελάχιστους, θλιβερούς προβοκάτορες που μάλιστα απομονώθηκαν εν μέσω γενικευμένης κατακραυγής από το ίδιο το παρευρισκόμενο κοινό. Λέγεται ότι μεταξύ αυτών ήταν και οργανωμένος Χρυσαυγίτης που πήγε στο Μόναχο από την Ελβετία για να ηγηθεί της απόπειρας προβοκάτσιας ως επικεφαλής ολιγομελούς ομάδας ατόμων που επιτέθηκαν στον κ. Κοτζιά με ύβρεις και απειλές για «κρεμάλες», "φυλακίσεις» και "έσχατες προδοσίες".
Σημειώνεται ότι την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος “Διάλογος” του Μονάχου. Χαρακτηριστικό του αυξημένου ενδιαφέροντος του Ελληνισμού της βαυαρικής πρωτεύουσας ήταν ότι η συζήτηση που ξεκίνησε στις 5:00 το απόγευμα διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



